Skip to content Skip to footer
0 items - €0,00 0
0 items - €0,00 0

Vacuüm Microneedling RF

Vacuüm Microneedling Rf

Een innovatief apparaat dat tot 3 gelijktijdig uitgevoerde behandelingen combineert.

We willen allemaal graag een gezonde en egale gezichtshuid. Helaas krijgen we door overmatige blootstelling aan zonlicht en andere invloeden van buitenaf vroegtijdig rimpels en verliest ons gezicht met het ouder worden haar volume.

Gelukkig is er nu een nieuwe non invasieve behandeling die zeer effectief is in de strijd tegen veroudering: micro-needling i.c.m. RF (Radio Frequente energie). Behalve voor huidverjonging en -verbetering, ook geschikt voor het behandelen van acnelittekens. 

Vacuüm Microneedling Rf

Prijslijst

Kies een van de beschrijvingen om meer te weten te komen over de betreffende behandeling

We willen allemaal graag een gezonde en egale gezichtshuid. Helaas krijgen we door overmatige blootstelling aan zonlicht en andere invloeden van buitenaf vroegtijdig rimpels en verliest ons gezicht met het ouder worden haar volume. Gelukkig is er nu een nieuwe non invasieve behandeling die zeer effectief is in de strijd tegen veroudering: micro-needling i.c.m. RF (Radio Frequente energie). Behalve voor huidverjonging en -verbetering, ook geschikt voor het behandelen van acnelittekens. Het grote voordeel van deze combinatiebehandeling is een snellere stimulatie van collageen en elastine. De behandeling is minder pijnlijk en de hersteltijd is bovendien kort.

Micro-needling is eigenlijk een gecontroleerd wondhelingsproces op gang brengen zonder de buitenste huidlaag (epidermis) erg te beschadigen met als doel om de huid te ‘verdikken’. Dit gebeurt door het maken van minuscule gaatjes. In de ontstane microkanaaltjes kan een product (bijvoorbeeld hyaluronzuur of vitamine a of c) op een veilige manier, en zonder haar werking te verliezen, in de gewenste plaats in de huid terechtkomen.

Radio Frequente energie is een techniek die met elektromagnetische golven (radio golven) kleine warmtebeschadigingen in de huid maakt en daarmee het proces van collageenproductie en bindweefsel-verstrakking op gang brengt. RF wordt in tegenstelling tot laser niet gehinderd door huidskleur. Anders dan bij laser wordt RF niet geabsorbeerd door het pigment in de huid.

Werking

Met een handstuk op de huid wordt iedere cm2 vacuüm gezogen en worden de ultradunne naaldjes geïsoleerd in de huid gebracht. Dit geeft radiofrequentie af en deze radiogolven warmen de diepere lagen van de huid op. Radiofrequente energie (RF) zorgt ervoor dat in de diepere huidlaag nieuwe huidcellen worden aangemaakt. De warmte zorgt voor een samentrekking van de collageenvezels waardoor de collageen en elastine productie sneller verloopt met als resultaat een stevige, dikkere en egale huid.

De combinatie zorgt in één behandeling voor meer resultaat dan een standaard micro-needling behandeling. Voorafgaand aan deze behandeling is het overigens wel aan te raden om de huid alvast voor te bereiden met een standaard micro-needling behandeling.

Als je last hebt van rimpels, kraaienpootjes, acne littekens, grove poriën, pigmentvlekken, huidveroudering, vale teint, littekens, ouderdomsvlekken, rokershuid en zonbeschadigingen dan is deze combi behandeling uitermate geschikt voor jou.

Resultaat
  • Egaliteit
  • Versteviging en verstrakking en lift
  • Rimpeltjes en fijne lijnen worden
  • Mooiere huidstructuur

Deze behandeling is ook uitermate geschikt voor rondom de ogen, zelfs op de oogleden voor een liftend effect.

Zapisz się, aby otrzymywać aktualizacje!

Zapisz się, aby otrzymywać aktualizacje!