Skip to content Skip to footer
0 items - €0,00 0
0 items - €0,00 0

Over ons

Leer ons beter kennen

Jouw Vertrouwde Schoonheidssalon

Schoonheidssalon Beauty La Paris bestaat al 7 jaar en richt zich op alle klanten die zorg willen besteden aan hun schoonheid.

Beauty La Paris is een plek waar je ontspanning en genot vindt, een plek waar werk een passie en liefde voor schoonheid is.
We creëren het met volledige inzet en zorg zodat iedereen die gebruik maakt van onze diensten zich uniek voelt tijdens en na het salonbezoek. Daarom verbeteren we voortdurend onze kwalificaties door deel te nemen aan verschillende scholingen en nemen we regelmatig deel aan schoonheidsbeurzen.

Wanneer u gebruik maakt van onze diensten, kunt u rekenen op deskundig advies, een groot aanbod aan cosmetische behandelingen, hun professionele uitvoering en deskundige begeleiding door ervaren personeel. Wij streven er naar dat de Beauty La Paris synoniem staat voor schoonheid, professionalisme en ontspanning.

Maak persoonlijk kennis met ons!

Professionaliteit en Ervaring
Individuele Benadering van de Klant
Hoogwaardige Producten
Professioneel team

Maak kennis met ons team

Iwona

Monika

Eerlijke reviews

Aanbevelingen van onze klanten

Zoals altijd stelde Iwonka niet teleur. Een heerlijke afsluiting van een zware werkweek. Ik kan altijd rekenen op het team van Beauty La Paris. Zeer bekwame dames met mega vakkennis en individuele benadering van de klant. Ik beveel het van harte en met een gerust gevoel aan.

Ik maak al heel lang gebruik van de behandelingen bij Beauty La Paris. Monica is erin geslaagd om mijn trauma aan acid peels behandelingen te overwinnen. Ik ben er nu fan van geworden. De resultaten zijn al een paar dagen na de behandeling zichtbaar. Ik raad ze iedereen aan!

Elk bezoek aan deze salon is zeer succesvol. Professionaliteit, esthetiek en klantgerichte zorg op het hoogste niveau. Ik kom er zeker terug.

Een echte aanrader! Prachtige salon, geweldige sfeer, volledige vakbekwaamheid. Mevrouw Iwonka is een geweldige dame! Ze gaf uitleg en advies over behandelingen. Ik zal er zeker weer gebruik van maken en als iemand op zoek is naar een betrouwbare schoonheidssalon, raad ik deze van harte aan. Complimenten!

Ik ben erg tevreden over de OXYINSTA-behandeling. De conditie van mijn huid is enorm verbeterd. Mijn gezicht is stralend, gehydrateerd en strakker geworden. Ik raad het iedereen van harte aan.

Ik kan het van harte aanbevelen. Mevrouw Monika en mevrouw Iwonka zijn de beste. Behandelingen worden uitgevoerd in een super sfeer en met professionele begeleiding. Ik zal er meer dan eens terugkomen.

Ik maak nu al een aantal jaar gebruik van de salon en alle behandelingen worden altijd op een hoog niveau en in een zeer ontspannen sfeer uitgevoerd. Ik kan met een gerust gevoel zeggen dat Beauty La Paris een van de beste in Noord-Holland is.

Al bijna 3 jaar trouw mijn topper! Het is de moeite waard om 50 km te komen. Aanrader!

Een erg leuke sfeer. Mevrouw Monika, een zeer bekwaam persoon. De apparatuur is van de beste kwaliteit. Ik beveel de schoonheidssalon. Beauty La Paris van harte aan!

Dit was mijn volgende keer en ik weet nu dat ik de beste salon heb gekozen. Aanbevolen!

Zapisz się, aby otrzymywać aktualizacje!

Zapisz się, aby otrzymywać aktualizacje!