Skip to content Skip to footer
0 items - €0,00 0
0 items - €0,00 0

Lichaamsverzorging

Radiofrequent apparaat met laser infrared

Op het volume van het onderhuids vetweefsel blijkt de therapie met radiofrequentie echter ook een reducerend effect te hebben.

Dit wordt veroorzaakt door de verbeterde doorbloeding en dus afvoer van afvalstoffen en stimulatie van de stofwisseling in de vetcel. Het juiste verhittingspunt is hierbij belangrijk omdat het maximale effect bereikt moet worden zonder dat er schade aan de huid wordt toegebracht.

Korting bij een reeks behandelingen.

Radiofrequent apparaat

Prijslijst

Kies een van de beschrijvingen om meer te weten te komen over de betreffende behandeling

De behandeling met een radiofrequent apparaat heeft een versteviging van de huid tot gevolg. Op het volume van het onderhuids vetweefsel blijkt de therapie met radiofrequentie echter ook een reducerend effect te hebben. Dit wordt veroorzaakt door de verbeterde doorbloeding en dus afvoer van afvalstoffen en stimulatie van de stofwisseling in de vetcel. Het juiste verhittingspunt is hierbij belangrijk omdat het maximale effect bereikt moet worden zonder dat er schade aan dhuid wordt toegebracht.

Resultaten

Het effect is onder andere een strakke huid, het doen verdwijnen van rimpels en het verminderen van cellulitis.

 • Verfrissend
 • Verjongend
 • Verbetert de conditie van de huid
 • Verzacht de rimpels op de huid
 • Verstrakt de huid van de onderkaak en de nek
 • Vervaagt de decolleté lijnen
 • Vermindert de lijnen tussen de lip en de neus
 • Vermindert cellulitis

Elk huidtype kan behandeld worden. Na de behandeling zal er geen sprake zijn van littekens, verbrande huid en / of zwellingen. Er is geen verdoving nodig en na de behandeling kunt u gewoon verder gaan met werk en/of andere bezigheden.

Na iedere behandeling is er een zichtbaar resultaat: voor een langdurig resultaat zijn er echter meerdere behandelingen nodig.

Het effect houdt zich dan circa 3- 6 maanden aan.

Cavitatie behandeling

Een Cavitatie behandeling zorgt ervoor dat je veel vet kwijtraakt in korte tijd. Je hoeft hiervoor dus niet maanden te sporten, of een streng dieet te volgen.

Het resultaat van een Cavitatie behandeling wordt ook wel vergeleken met liposuctie, maar dan natuurlijk met het grote voordeel dat voor een Cavitatie behandeling geen chirurgische ingreep nodig is.

Cavitatie behandeling

Prijslijst

Kies een van de beschrijvingen om meer te weten te komen over de betreffende behandeling

Een Cavitatie behandeling zorgt ervoor dat je veel vet kwijtraakt in korte tijd. Je hoeft hiervoor dus niet maanden te sporten, of een streng dieet te volgen. Het resultaat van een Cavitatie behandeling wordt ook wel vergeleken met liposuctie, maar dan natuurlijk met het grote voordeel dat voor een Cavitatie behandeling geen chirurgische ingreep nodig is.

Bij een Cavitatie behandeling worden door middel van een apparaat geluidsgolven het lichaam in gestuurd. Deze geluidsgolven zorgen ervoor dat de vetophoping in beweging komt. Dit proces wordt Cavitatie genoemd. Door de Cavitatie worden de wanden van de vetcellen afgebroken. Hierdoor komen vetcellen vrij, die vervolgens door het lichaam worden afgevoerd, en vervolgens volledig worden afgebroken.

Omdat het lichaam niet hele grote hoeveelheden met vetcellen tegelijk kan afbreken, kan deze behandeling ook maar op kleine gedeelten van het lichaam tegelijk worden gebruikt. Deze methode is dus erg geschikt voor de zogenoemde probleemzones. De kleine vetophopingen op de heupen (lovehandles), onder de billen, de dijen, buik of de rug. Mensen die last hebben van cellulitis, zullen ook veel baat hebben bij een Cavitatie behandeling. Om het resultaat helemaal naar wens te krijgen zijn vaak meerdere behandelingen nodig.

Cryolipolyse

Cryolipolyse is een veilige manier om hardnekkig vet te verwijderen door de bevriezing van vetcellen. Na het bevriezen van de vetcellen worden deze op een natuurlijke wijze afgevoerd door het lichaam.

Met cryolipolyse bereik je zonder operatie een zichtbaar blijvend resultaat.

Cryolipolyse

Prijslijst

Kies een van de beschrijvingen om meer te weten te komen over de betreffende behandeling

Cryolipolyse is kort gezegd een behandeling waarbij vetcellen worden bevroren. Door het bevriezen van de vetcellen ontstaat er celdood (apoptrose). Door de celdood wil het lichaam deze ‘dode’ cellen afvoeren en kunnen vetophopingen verminderd worden. Vetcellen sterven af als ze minder dan -1 graad celsius bereiken. Het lichaam heeft niets aan dode cellen, hierdoor gaat het lichaam de cellen afvoeren.

Waarvoor is cryolipolyse bedoeld?

Cryolipolyse is een behandeling die bedoeld is voor het verminderen van lokale vetophopingen. Denk hierbij aan de lovehandles, het “zwembandje”op de buik, de binnenkant van de benen, zadeltassen enz. Deze gebieden zijn voor sommige mensen lastig te verminderen. Cryolipolyse kan hierbij een uitkomst bieden.

Waarom Cryolipolyse?

Wanneer we willen afvallen, doen we dat door middel van “diëten” en/of sporten. Hiermee verkleinen we de inhoud van onze vetcellen. Echter blijven de lege vetcellen wel zitten. Dit betekent dat er nog steeds ophopingen van deze cellen kunnen zitten. Daarnaast kunnen deze cellen zich ook heel makkelijk weer vullen. Hierdoor zien we bij veel mensen op specifieke plekken vetophopingen ontstaan.

Cryolipolyse is een techniek waarbij de vetcellen in zijn geheel worden afgevoerd. Door het verminderen van het aantal vetcellen, kunnen vetophopingen dus verminderd worden en daarbij is de kans dat een ophoping weer terug komt erg klein.

Arosha behandeling

Lichaamspakkingen rijk aan actieve ingrediënten bestrijden effectief verschillende vormen van huidonvolkomenheden.

De huid neemt actieve ingrediënten op dankzij het direct aanbrengen van kompressen op de huid. De effecten zijn zichtbaar na de eerste behandeling met spierstimulatie of compressietherapie.

Arosha behandeling

Prijslijst

Kies een van de beschrijvingen om meer te weten te komen over de betreffende behandeling
De volgende Arosha behandelingen zijn mogelijk
 • Maatverkleining
 • Vermindering van cellulitis
 • Huidversteviging
 • Toepassing van lichaamspakkingen
 • Vetweefsel
 • Maatverkleining
 • Vezelige en vochtige cellulitis
 • Sinaasappelschil
 • Droge huid
 • Water afstotend
Wat zijn de voordelen?
Bodywraps verwijderen dode huidcellen, reinigen de huid, ontgiften het lichaam en verstevigen de huid. Striae en cellulitis worden ook minder zichtbaar. Ook mensen die kampen met huidproblemen zoals psoriasis en eczeem zullen baat hebben bij de kompressen.
 
Al na 1 behandeling is er een positieve verandering zichtbaar.
 
Body Wrap werkt door essentiële lichaamsprocessen te activeren die de stofwisseling en vetafvoer stimuleren en het verlies van centimeters bevorderen. Het eerste proces is lymfedrainage. Tijdens dit proces worden vetzuren en gifstoffen via lymfevocht uit het lichaam verwijderd.
 
Het tweede proces omvat het stimuleren van het vetmetabolisme. Door de afbraak van vet in vetcellen te stimuleren en de drainage en lymfecirculatie te verbeteren, worden vetzuren uit het lichaam verwijderd.
 
Het derde proces omvat het stimuleren van de microcirculatie van het bloed. Het is de bloedstroom door de kleinste bloedvaten (haarvaten) van het lichaam. Vetcellen zijn omgeven door haarvaten, waardoor de vetcellen afvalproducten en gifstoffen kunnen verwijderen.
 
Arosha lichaamspakkingbehandeling inclusief compressie en infraroodtherapie.
 
Behandeling van zwelling/omtrek van de benenDe behandeling bestaat uit 8 behandelingen:
 
 • Pellen
 • Ampul met werkzame stoffen
 • Lichaamspakkingen
 • Compressietherapie voltooid 
De oedeemcelbox is speciaal ontworpen om de lokale ophoping van vocht op het oppervlak van cellulitis tegen te gaan. De combinatie van ingrediënten werkt synergetisch en elimineert de oorzaken van cellulitis (zoals vasodilatatie en lymfoedeem, lokale vochtretentie).
voor harde en stevige cellulitis
Adipocel is bedoeld om gevorderde, harde en stevige cellulitis te bestrijden. De verschillende componenten en ingrediënten in deze doos zijn ontworpen om: de grootte van adipocyten (vetcellen) te verminderen – de rangschikking van collageenvezels te veranderen, die de oorzaak zijn van zichtbare cellulitis.
 
De gehele cyclus bestaat uit 8 behandelingen 1-2 keer per week.

EMS bodysculpt

T

ijdens een EMS sculpt-behandeling worden elektromagnetische pulsen geleverd aan de spieren door middel van geavanceerde apparatuur. Deze pulsen zorgen voor intense en diepe spiercontracties die vergelijkbaar zijn met de samentrekkingen die optreden tijdens intensieve fysieke activiteit.
 
Het unieke van EMS sculpt is dat het de mogelijkheid biedt om grote spiergroepen gelijktijdig te stimuleren en te activeren, waardoor een effectieve en tijdbesparende workout wordt bereikt. Het kan worden gebruikt op verschillende delen van het lichaam, zoals de buik, billen, benen en armen.

Een aanbevolen reeks is ongeveer 10 behandelingen, 1-2 keer per week.

EMS Bodysculpt

Prijslijst

Kies een van de beschrijvingen om meer te weten te komen over de betreffende behandeling
Tijdens een normale sport training wordt 30% van de spiercellen geactiveerd, terwijl tijdens een ems sculpt sessie de spieren op 100% activatie staan. 1 sessie van 30 minuten staat gelijk aan 20.000 sit-ups/squats. 
 
Je spiercellen kunnen hierdoor versterken en in omvang toenemen door het samen trekken van de spieren. 
 
Voor optimaal resultaat is 8-10 behandeling.
Enkele voordelen van EMS sculpt zijn onder andere
Spieropbouw en -versterking: De intensieve spiercontracties stimuleren spiergroei en versterking.
 
Vetvermindering: EMS sculpt kan helpen bij het afbreken van vetcellen, wat resulteert in een verbeterde lichaamscontour.
 
Verbeterde lichaamsvorm: Het helpt bij het definiëren en vormgeven van spieren, waardoor het lichaam een strakker en meer gestroomlijnd uiterlijk krijgt.
 
Tijdbesparend: EMS sculpt biedt de mogelijkheid om in een kortere tijd effectieve spiertraining te krijgen in vergelijking met traditionele workouts.
 
EMS sculpt is populair geworden als een niet-invasieve en tijdbesparende methode om spieren op te bouwen en vet te verminderen. Het wordt vaak gebruikt door mensen die moeite hebben om spieren op te bouwen met traditionele oefeningen, of die op zoek zijn naar een extra boost om hun fitnessdoelen te bereiken.
 
LET OP! De EMS Bodysculpt behandeling is NIET geschikt voor mensen met het volgende: Een pacemaker, Metalen implantaten (of schroeven), Een koperspiraal, Zwangerschap (of bij het geven van borstvoeding), Een BMI hoger dan 25 (deze behandeling is dan niet effectief), Een buik vetplooi groter dan 5 cm (anders eerst cryolipolise en dan EM-musclesculpt), Bindweefsel- of spieraandoeningen.

Zapisz się, aby otrzymywać aktualizacje!

Zapisz się, aby otrzymywać aktualizacje!