Skip to content Skip to footer
0 items - €0,00 0
0 items - €0,00 0

Lasertherapie

Medische Diode laser

De nieuwste generatie medische drievoudige diodelaser voor epilatie met een kop van maar liefst 3000W! De diodelaser is de meest effectieve methode voor het verwijderen van haar, ongeacht het huid- of haartype.

Dit is de veiligste ontharingstechnologie die snelle resultaten garandeert.

Permanent tot 90% van het haar verwijderd!

Het TEC-koelsysteem maakt het mogelijk om de juiste temperatuur aan te passen aan verschillende gebieden en huidfototypen. De kop van het apparaat kan een koelingstemperatuur van -16 graden Celsius bereiken, waardoor de behandeling pijnloos is en de huid zonder irritaties blijft.

Bij aankoop van een pakket van 5 behandelingen krijg je de 6e behandeling op een gebied naar keuze gratis!

Laserepilatie

Epilatie voor dames

Laserepilatie

Epilatie voor dames - pakketen

Laserepilatie

Epilatie voor heren

Laserepilatie

Epilatie voor heren - pakketen

Kies een van de beschrijvingen om meer te weten te komen over de betreffende behandeling
Resultaten
  • Permanente verwijdering van tot wel 90% van de haren.
  • Gladde huid zonder irritaties
  • Geen ongewenste haargroei op alle behandelde gebieden.
  • Geen ingegroeide haren.

Laserontharing met het Estelase-apparaat is gebaseerd op selectieve fotothermolyse. De laserstraal dringt door het huidoppervlak en bereikt de haarzakjes. Het laserlicht wordt geabsorbeerd en omgezet in warmte. Dit proces beschadigt de cellen die verantwoordelijk zijn voor de haargroei. De celdeling wordt geremd, het haar stopt met groeien en valt uit. De overige huidstructuren blijven onaangetast.

De diodelaser is de meest effectieve methode voor het verwijderen van haar, ongeacht het huid- of haartype. Dit is de veiligste ontharingstechnologie die snelle resultaten garandeert.

Hoe werkt de diodelaser?

De technologie van laserontharing is gebaseerd op selectieve fotothermolyse. De laserstraal dringt diep door in het haarzakje en voorkomt hergroei van het haar. Het licht wordt geabsorbeerd en omgezet in warmte, waardoor de cellen die verantwoordelijk zijn voor de haargroei worden beschadigd.

De overige structuren blijven onaangetast. Direct voor de behandeling wordt aanbevolen het haar te scheren, zodat de laserstraal nog dieper kan doordringen in het haarzakje. De haren in de groeifase worden verwijderd omdat ze het gemakkelijkst te vernietigen zijn. Omdat niet alle haren zich tegelijkertijd in de groeifase bevinden, zijn er meerdere behandelingen nodig.

Het TEC-koelsysteem maakt het mogelijk om de juiste temperatuur aan te passen aan verschillende gebieden en huidfototypen. De kop van het apparaat kan een koelingstemperatuur van -16 graden Celsius bereiken, waardoor de behandeling pijnloos is en de huid zonder irritaties blijft.

Aantal behandelingen

Voor donkere, dikke haren zijn ongeveer 5-9 behandelingen nodig.

Voor lichtere haren kan het aantal behandelingen toenemen omdat de zwakkere pigmenten moeilijker door de laser worden gedetecteerd.

Ongeveer een dag voor de behandeling moet het haar goed worden geschoren.

Algemene contra-indicaties: zwangerschap, borstvoeding, zongebruinde huid, lichtgevoelige medicijnen en kruiden, waxen, epileren, epileren met een epilator tot 4 weken voor de behandeling, kanker, herpes, bacteriële infecties op de behandelde plaats, vitiligo, psoriasis, ichthyosis, bronzers, zelfbruiners, pacemaker, epilepsie, behandeling met retinoïden (6 maanden pauze), exfoliërende producten, peelings (1 week voor de behandeling stoppen), geen vitamine C innemen +/- 3 weken voor de behandeling, en bij okselbehandelingen zijn anti-transpiranten zoals Etiaxil een contra-indicatie.

Laserbehandeling van couperose

Couperose kan worden behandeld met lasertherapie. Hierbij worden vaatlasers gebruikt. De laserpulsen verhitten de vaatjes omdat hemoglobine (het rode cellen van het bloed) deze warmte absorbeert. Hierdoor worden de vaatjes vernietigd.

Gemiddeld zijn er 2 tot 4 behandelingen nodig met een interval van 8 weken.

Laserbehandeling van couperose

Prijslijst

Kies een van de beschrijvingen om meer te weten te komen over de betreffende behandeling
Couperose kan worden behandeld met lasertherapie. Hierbij worden vaatlasers gebruikt. De laserpulsen verhitten de vaatjes omdat hemoglobine (het rode cellen van het bloed) deze warmte absorbeert. Hierdoor worden de vaatjes vernietigd. Gemiddeld zijn er 2 tot 4 behandelingen nodig met een interval van 8 weken.
Is het resultaat blijvend?
De verwijderde bloedvaatjes verdwijnen. Als u echter gevoelig bent voor couperose, is er een zeer groot risico dat er nieuwe bloedvaatjes ontstaan. Samen met de schoonheidsspecialiste kunt u de juiste huidverzorging toepassen om dit zo veel mogelijk te voorkomen. Als er nieuwe bloedvaatjes ontstaan, kunt u gewoon opnieuw terug om ook deze te laten behandelen.
Wat is het werkingsmechanisme?
Bij het verwijderen van bloedvaatjes wordt de vaat bestraald met een lichtstraal die leidt tot krimpen en afsluiten.
  • De behandeling is helemaal veilig en het apparaat is CE-, ISO- en FDA-gecertificeerd.
  • Er zijn geen bijwerkingen en het herstelproces van de huid is kort.
  • De laser wordt gekenmerkt door hoge nauwkeurigheid en effectiviteit.
Contra-indicaties voor de behandeling: zwangerschap en borstvoeding, actieve herpes, chronische huidinfecties op de plaats van behandeling, psoriasis, vitiligo, niet Gereguleerde diabetes, hepatitis B en C, hartstimulator pacemaker, auto-immuun huidziekten (pemphigus), bindweefselziekten of neiging tot het vormen van keloïden en littekens, stollingsstoornissen en bloedziekten, onbehandelde verhoogde bloeddruk, gebruik van geneesmiddelen die de bloedstolling verminderen (bloedverdunners), kanker (minder dan 5 jaar na genezing), huidig gebruik van medicijnen die lichtgevoeligheid veroorzaken, gebruik van een crème met retinol, gebruik van orale retinoïden in de afgelopen 6 maanden, inname van, of een periode van 6 maanden na het stoppen met Accutane, gebruik van kruiden (calendula, sint-janskruid) 2 weken voor de behandeling, verse bruining, hoog huidfototype, eerdere behandeling van het gebied van de geplande lasertherapie met medische of laserpeelings, alcoholgebruik de dag voor de behandeling.
Daarnaast kan er huidzwelling optreden na verwijdering van de bloedvaatjes en is de hersteltijd na de behandeling afhankelijk van de conditie van de huid.

Zapisz się, aby otrzymywać aktualizacje!

Zapisz się, aby otrzymywać aktualizacje!