Skip to content Skip to footer
0 items - €0,00 0
0 items - €0,00 0

HIFU 3D Facelift

HIFU 3D Facelift

De behandeling bestaat uit intensieve ultrasound energie pulsen die volledig gefocust zijn. HIFU behandeling is dé huidverjongingsmethode gebaseerd op ultrasound.

De behandeling is gericht op de juiste (en dus de diepere) huidlagen. Eerst worden de diepere weefsellagen van de huid bekeken en het optimale niveau voor aflevering van de energie bepaald. Daarna wordt de gefocuste ultrasound energie afgeleverd op de juiste diepte onder de huid.

Hifu 3d Facelift

Prijslijst

Kies een van de beschrijvingen om meer te weten te komen over de betreffende behandeling
Hoe werkt HIFU 3D?

De behandeling bestaat uit intensieve ultrasound energie pulsen die volledig gefocust zijn. HIFU behandeling is dé huidverjongingsmethode gebaseerd op ultrasound. De behandeling is gericht op de juiste (en dus de diepere) huidlagen. Eerst worden de diepere weefsellagen van de huid bekeken en het optimale niveau voor aflevering van de energie bepaald. Daarna wordt de gefocuste ultrasound energie afgeleverd op de juiste diepte onder de huid.

Na de behandeling zien we direct resultaat, zonder bijwerkingen of hersteltijd. Een HiFU behandeling wordt aanbevolen voor mensen die willen handelen: op het gezicht, op de slappe huid in de hals en het decolleté, op de onderwangen en de onderkin. De behandeling is niet invasief en mede daardoor erg veilig. De ultrasound bevordert de natuurlijke aanmaak van collageen in de huid. Hierdoor zal de huid verbeteren en verstevigen. Het liftend effect zal geleidelijk ontstaan én langdurig behouden blijven!

Contra-indicaties: metalen implantaten, platen op de behandelplaats en beugel.

Absolute contra-indicaties zijn onder meer: hartziekte (pacemaker), kwaadaardige tumoren, eerdere beroertes, neiging om keloïden te ontwikkelen, koorts, zwangerschap, postpartum, dermatosen, hyaluronzuur zet zich af op het behandeloppervlak, gebruik van ontstekingsremmende medicijnen, onstabiele diabetes, multiple sclerose.

Relatieve contra-indicaties: slecht humeur, allergieën, menstruatie, eerdere behandelingen die een intense exfoliatie veroorzaakten, peelingen, acnelaesies (inclusief rosacea), gebruinde huid.

Zapisz się, aby otrzymywać aktualizacje!

Zapisz się, aby otrzymywać aktualizacje!