Skip to content Skip to footer
Leer ons beter kennen

Ontdek Beauty La Paris

Schoonheidssalon Beauty La Paris bestaat al 7 jaar en richt zich op alle klanten die zorg willen besteden aan hun schoonheid.

Beauty La Paris is een plek waar je ontspanning en genot vindt, een plek waar werk een passie en liefde voor schoonheid is.
We creëren het met volledige inzet en zorg zodat iedereen die gebruik maakt van onze diensten zich uniek voelt tijdens en na het salonbezoek. Daarom verbeteren we voortdurend onze kwalificaties door deel te nemen aan verschillende scholingen en nemen we regelmatig deel aan schoonheidsbeurzen...

Wij raden aan

Aanbevolen behandelingen

Met geavanceerde gezichts- en lichaamstherapieën bieden onze aanbevolen behandelingen de ultieme verzorging en ontspanning. Ontdek de behandelingen die uw huid laten stralen, die u een nieuwe vitaliteit geven en die uw huid verfrissen bij Beauty La Paris.

Esthetiek
Gezichtsverzorging
Schoonheid
Lichaamsverzorging

PROFESSIONEEL TEAM

Jouw schoonheid in de handen van experts.
skincare

Individuele benadering

Gepersonaliseerde behandelplan voor jouw schoonheid.

Betrouwbare en hoogwaardige cosmetica

Luxe verzorging die je verdient.

Vriendelijke sfeer

Een plek waar schoonheid en comfort samenkomen.
OPENINGSTIJDEN

Welkom bij Beauty La Paris! Laat ons voor je schoonheid en welzijn zorgen!

  • Maandag: 15 – 20
  • Dinsdag: 9 – 15
  • Woensdag: 14 – 20
  • Donderdag: 12 – 20
  • Vrijdag: 14 – 20
  • Zaterdag: 9 – 16
  • Zondag: gesloten
Właścicielka salony Beauty la Paris siedzi przed laptopem

Heb je vragen?

Aarzel niet om ons te schrijven of te bellen. We helpen je graag!
Ons aanbod

Je verdient dit moment

Eerlijke reviews

AANBEVELINGEN VAN ONZE KLANTEN

Ik maak al heel lang gebruik van de behandelingen bij Beauty La Paris. Monica is erin geslaagd om mijn trauma aan acid peels behandelingen te overwinnen. Ik ben er nu fan van geworden. De resultaten zijn al een paar dagen na de behandeling zichtbaar. Ik raad ze iedereen aan!

Al bijna 3 jaar trouw mijn topper! Het is de moeite waard om 50 km te komen. Aanrader!

Dit was mijn volgende keer en ik weet nu dat ik de beste salon heb gekozen. Aanbevolen!

Een echte aanrader! Prachtige salon, geweldige sfeer, volledige vakbekwaamheid. Mevrouw Iwonka is een geweldige dame! Ze gaf uitleg en advies over behandelingen. Ik zal er zeker weer gebruik van maken en als iemand op zoek is naar een betrouwbare schoonheidssalon, raad ik deze van harte aan. Complimenten!

Ik kan het van harte aanbevelen. Mevrouw Monika en mevrouw Iwonka zijn de beste. Behandelingen worden uitgevoerd in een super sfeer en met professionele begeleiding. Ik zal er meer dan eens terugkomen.

Zoals altijd stelde Iwonka niet teleur. Een heerlijke afsluiting van een zware werkweek. Ik kan altijd rekenen op het team van Beauty La Paris. Zeer bekwame dames met mega vakkennis en individuele benadering van de klant. Ik beveel het van harte en met een gerust gevoel aan.

Een erg leuke sfeer. Mevrouw Monika, een zeer bekwaam persoon. De apparatuur is van de beste kwaliteit. Ik beveel de schoonheidssalon. Beauty La Paris van harte aan!

Elk bezoek aan deze salon is zeer succesvol. Professionaliteit, esthetiek en klantgerichte zorg op het hoogste niveau. Ik kom er zeker terug.

Ik maak nu al een aantal jaar gebruik van de salon en alle behandelingen worden altijd op een hoog niveau en in een zeer ontspannen sfeer uitgevoerd. Ik kan met een gerust gevoel zeggen dat Beauty La Paris een van de beste in Noord-Holland is.

Ik ben erg tevreden over de OXYINSTA-behandeling. De conditie van mijn huid is enorm verbeterd. Mijn gezicht is stralend, gehydrateerd en strakker geworden. Ik raad het iedereen van harte aan.

Achter de schermen

Neem een kijkje binnen

Bekijk hoe onze salon er van binnen uitziet. Als je deze video bekijkt, ontdek je wat voor inrichting we hebben en wat voor mogelijkheden we onze klanten bieden. We laten je zien waar de behandelingen plaatsvinden, hoe onze relaxruimte eruitziet en welke faciliteiten we hebben voorbereid om van elk bezoek een unieke ervaring te maken.

Zapisz się, aby otrzymywać aktualizacje!

Zapisz się, aby otrzymywać aktualizacje!

Zapisz się, aby otrzymywać aktualizacje!